" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





2 bulan πŸ‘―
Friday, September 16, 2016 | 9:31 PM | 6Comment

Assalamualaikum πŸŽˆ

Duduk sorang-sorang teringat pasal tahun depan. πŸ˜€ Tahun depan banyak benda aku perlu di lalui πŸ˜” Tahun depan juga aku kena tinggalkan semua kenangan-kenangan yang pernah aku ciptakan ceh fiqah tak yahh mengarut k. Haha. Lepastu aku kena lepaskan semua orang yang aku kenali πŸ˜”πŸ˜” Ya Allah sedih! 

Aku bukan macam orang. Yang berani tunggang motorsikal πŸ˜’ Pernah aku tanya mak aku cakap macam ni.

''Mak kalau abang ambil lesen motorsikal nanti jangan lupa ajak kakak eh?''

Mak aku jawab dengan penuh kasih sayang

''Bagitahu bapa. Bapa tanggungjawab semua ini''

Macam muka bapa aku nak bagi aku lesen. Tak pasal-pasal suruh outing aku dah pecut guna motorsikal πŸ˜‚

Aku terfikir,
Kawan-kawan aku semua lepas SPM next year tak nak sambung belajar. 
Diorang sambung belajar dekat PPKS ( Pusat Pembangunan Kemahiran Sarawak) 
Tapi aku ni jenis bukan suka dengan kemahiran apa semua ni. 

Aku nak sambung masuk U k. Hahahaha..πŸ‘€

Aku sedih 
Tahun depan juga aku nak spm. 
Tahun depan juga aku kena berusaha. 

Deh! Selamat Tinggal.
2 bulan lagi aku nak tinggalkan alam form 4 . Huhu~ πŸ‘€

-Sis Bakal Fly-