" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Berkurang
Friday, September 2, 2016 | 8:32 PM | 0Comment

Assalamualaikum. 

Happy Birthday Farahin. Turn 16. Alhamdulilah. 

Berapa hari ini aku tak update apa-apa dekat blog. Aku tengah fikir macam mana nak kembalikan widget follower dekat blog aku ni. berapa kali aku cuba semua tak menjadi. jadi menyampah pulak aku tekan punya tekan

So, 
kali ni aku on blog. tengok 2 orang follower aku pergi tinggal 197 je hahaha. ingatkan dapat sampai 200. hahahaha. aku kemain lama wujudkan blog. tapi follower still 100+ tak macam org dah ratus-ratus lebih. hahahaha. k sedih jap. haha

Aku rindu yang dulu.
mana perginya hahahaa..

k aku rasa macam tak ada idea utk update. :D haha.
bye..