" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Laptop vs Phone
Friday, September 23, 2016 | 6:15 PM | 4Comment

Assalamualaikum πŸ’ 

Hari ini ada rasa nak update. Sakit pun kebah sikit ni . #Alhamdulilah. Hari tu ada orang minta link blog aku. Aku memang tak nak bagi sebab apa? Banyak sebab tak boleh tahu sekarang. Sila baca sampai habis. πŸ˜‚

Sebab Pertama. 

Kalau orang guna laptop buka blog aku. Blog aku jadi macam ini. 

                                                              πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡


Kalau guna phone dia akan jadi macam ini. Tak original

                                                                πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Tengok cantik tak? πŸ˜ Tu lah chatbox dekat blog tak dapat. 

Sebab kedua 


Noti google+ aku memang tak boleh buka beberapa tahun lepas. Selepas deconnexion di tukar πŸ˜€ 


Tengok ? Aku buka profil orang dekat google+ lagi lagi lah tak dapat πŸ˜ͺ kus semangat. Tak apa-apa nanti aku buat WiFi sendiri πŸ˜ 

Sebab ketiga 

Aku tak reti nak design balik blog ni ke arah kecantikkan. Sebab apa? Exam nak dekat πŸ˜’ Dan aku pun malas nak design buang masa. Tahun depan aku ngadap kayu πŸ˜‚


Engko tengok ? 2 hari je aku pelajar sastera tak ambil exam. Heh. πŸ˜­ Nasib ujian sejarah dah lepas. Hahahhaa.

Sebelum aku menutup bicara kebebelan aku ini.

Sesiapa yang guna google+ untuk komen di mana-mana entry sila letak link blog sekali ye. Nanti saya singgah.. Chewah! 

Majulah blogger untuk negaraπŸ˜‚ k taknak merepek. 

-SIS NAK FLY- βœˆ