" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Pernah menangis ?
Thursday, September 15, 2016 | 5:38 PM | 1Comment

Assalamualaikum, alhamdulilah flu pun akhirnya reda sebab apa? Aku mana pernah demam lama-lama kecuali twin aku. #JanganRiak πŸ˜‚

Aku tahu tajuk di atas pernah orang alami kan kan ? πŸ˜‚ manusia k manusia. Jadi, aku nak sambung cerita dekat blog aku dah buat dekat ask tadi πŸ˜ sila tekan link ini πŸ‘‰ Pernah menangis?  πŸ‘ˆ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dari kecik aku menangis sebab aku dan twin di jarakkan. Aku di rumah twin di hospital mesti rindu kan ? walaupun selalu bergaduh 😭
Lepastu umur berapa tahu entah, twin kena bedah dekat hospital kuching phew! lepastu mak call cakap ''Adik rindu kakak'' kau ingat tak meleleh air mata ke ? 😭
Bila diingatkan lawak. Terkejut makcik,nenek, kakak saudara aku waktu tu tengok aku tetiba menangis dekat atas. Tanya punya tanya terus diorang faham. Last-ii aku kena hantar duduk rumah makcik belah mak cis! diorang jadikan aku anak angkat πŸ˜‚
Lepas jadi anak angkat sampai ke hari ini makcik belah mak aku panggil dengan panggilan ''kakak'' Hahahaha. memang best waktu tu. suami dia bawa aku pusing-pusing pantai guna motor. hahahaha. best.. isteri dia ajar mengaji.. haaha. 
Chewah! 
Tak kerindu. Hahaha. 
Beberapa bulan lepas tu ayah bawa aku jumpa twin maybe dalam 2 3 hari. Sebab waktu tu gaji bukan banyak mana. Tambang flight lagi. tempat tinggal lagi --' hahahaha. Last aku dibawa pergi hospital. tidur situ beberapa jam pastu bawa balik ke rumah tumpangan berdekatan hospital jalan kaki pulak tu.. hahaa
Aku masih ingat nii otak aku dah berfungsi dengan dna dna pun berhubung. Malam-malam kami balik ke rumah tumpangan. ayah tegur aku camni
''Tadi dah cakap jangan nakal nakal dekat hospital lepasni kalau nakal-nakal ayah tak bawa dah kakak jumpa adik'' 
Kau rasa? Gila tak sedih kot. Hahaha. 
Lepas tu . Ayah pun ajak balik. Memang tak nak balik. Biasalah twin takkan terpisah. Hahaha

Kesudahannya. Hahahaha. 
Chaw!
-Sis Bakal Fly-