" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Tukar dan Tukar
Saturday, September 10, 2016 | 10:10 PM | 4Comment

Assalamualaikum. K mari kita bercuti.. Cuti dengan homework ..Afiqah sila sedarkan diri tu sikittt.. buka sekolah nii kau exam sejarah paper 3 kau cari bahan pun tak. Tak pasal-pasal kau kena macam hari jumaat lepas. Hahaha. 

Sebenarnya,
Aku ni jenis cepat bosan bila tengok desktop aku ni asyik keluar gambar lenovo --' so, bila aku tukar, gini lahh jadinya.. macam laptop sendiri lahh pulakkk. eh memang punn.. laptop sendiri hari-hari dalam bilik sendiri. 


Aku suka tengok gambar nii. .Ni akibatnya kalau dah warna ungu jadi favourite nyaa. hoho #silaredho

Hari ni aku punya niat nak download 'photoscape' kau tahu apa aku download ? Ish-ish. Bukan 'photoscape'

Booking.com --' ya Allah. sebelum tu aku download benda alah nii .. 

Inikah yang dikatakan photoscape.. jadi geram pulakk .. hahaha.. tapi didalam kandungan apps nii.. 

Aku rasa daripada aku guna  MCAfee AntiVirus Plus lebih baik aku guna apps ni. senang. kalau laptop hang ini aku buat.. 

Sis bukan ambil ICT. But terlalu minat men'design' segala-galanya.. Hahahaha. Petang tadi aku pergi tukar theme google chrome. Kemain lagiii niat p download photoscape. sampai ke malam batang hidung photoscape tak muncul-muncul --' hahahhaa..

Aku tengah bayangkan aku guna laptop window 8 kot .. yang ala-ala buku apabila dibuka. 
Hahahaha Cis!! Ada rezeki aku suruh bro aku buat kahkah. 

Apa terjadi dengan background theme google ish-ish.. 
Afiqah oh Afiqah
Homework berlambak tak nak buat yang ni boleh buat bersengkang mata buat. Hahahaha.. 

Homework ketepikan dulu..
Hati aku nak cutiiii.. hahahaha

-Sis Bakal Fly-