" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Bila dah bosan.
Sunday, October 30, 2016 | 5:05 PM | 1Comment

Assalamualaikum .

Ada baki beberapa hari lagi cuti nak habis. Buka cuti ni ada karnival sukan. Haish! Bosan sungguh. Aku dah laa jarang on blog apatah lagi nak update blog. Rasa macang kureennggg dah nakk on blog nii. Hahaha

Sila buat saya jatuh hati untuk berhadapan dengan blog ni haaa. Ingatkan nak upload pic party dekat blog. mencari cable camera entah mana tuju. terus mood tak ada nak upload jadi aku hepdate je ni haaha.

K berita sungguh aku teruja beberapa hari ni.. Aku check SAPS tengok result yang matapelajaran wajib lulus. --' 

Check punya check .  

Alhamdulilah selepas 2 kali bertungkus lumus dalam menjayakan misi untuk lulus SEJARAH akhirnya :D Yeh Yeh! Result kali ni baru ada Capital A. A tu pun A- hahahha.. Syukur.. 

Bye!