" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Esok Kem
Friday, October 14, 2016 | 4:26 PM | 3Comment

Assalamualaikum. 

Salam Jumaat. Aku pun dah merdeka dengan exam. Alhamdulilah. Hahaha. Hari ini, kami dipanggil bukan atas sebab masalah displin ke buat kes jenayah kahkah.

Hari ini kena panggil sebab ada kem untuk keesokkan hari. Alhamdulilah laa. Ada juga rezeki untuk kali ini. Sekian lama bercakap 

''Bila nak kem lagi? rindu lagu kem . '' 

N see? Yeah! Alhamdulilah. Kawan pun berdebar-debar nak join. Biasalah. First kem tu aku dengan kawan seorang je ikut. Kali ni semua geng PDHSS ikut. Yahyah! Siapa tak happy? Eratkan silaturrahim. Hikhik.

Paling aku pelik --'

Pahal senior form 5 tak nak ikut. walhal awal tahun dulu beriya-riya diorang ikut. Ni tengok? Lelaki dah pupus perempuan pulak banyak oooo idakk..

K mohon maaf. 
Permudahkan segala urusan esok hari. 
Kerja ini bukan mudah. Hehe.
:D

Alhamdulilah!