" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





5 weeks
Tuesday, November 29, 2016 | 8:24 PM | 0Comment

Gambar hiasan 

Assalamualaikum.

Semalam tak update apa-apa pun. Entah rasa kosong otak nak memerahkan segala perasaan yang terpendam dalam diri ini. Haha. Amboi ayat kau! sekeh kang! Tak tahu macam mana nak explain kenapa aku tetiba tak update semalam. Walhal freedom kot. Hari-hari free rasa macam merdeka kahkah. Ini lah kerja aku. Mereput je cuti ni. Kahkah! Sila redho. Redho sentiasa muahahaha~ 

''Kenapa tajuk 5 weeks?'' 

Hm. Tajuk ni aku suka-suka letak tak tahu kenapa. Banyak weyh! Kenangan nak kena tinggalkan. Move on 2016 lahai. 5 minggu lagi nak tinggal buka sekolah. Berapa hari je lagi nak masuk bulan 12. YaAllah, cepat masa berlalu. Teringin nak list kenangan dari bulan 1 hingga bulan 11 . Aku pendekkan cerita ya! 

Dari bulan 1 hingga bulan 11 memang aku tak dapat nak lupakan segala kenangan yang pernah aku ada 😞 Bila aku scroll post dekat blog banyak cerita pasal 'someone' πŸ‘‰πŸ‘ˆ huhu. Rasa macam tak percaya apa yang aku taip tu semua pasal dia. First dia masuk sampai lah sekarang aku kenal dia 😊 kot-kot cinta dah berputih sekarang ni. πŸ˜’ k berbalik kepada topic kahkah. jangan risau pasal cinta cintun ni. #BercintaLepasKahwin πŸ˜‚ hambek kau!

Paling aku tak dapat lupa bila dia dah pergi jauh. Jauh dari sudut hati ke cik kak? Bukan laa. Jauh dari mata. Tidak mengapalah! Dekat lagi di hati. Ada jodoh kita berdua lah tu πŸ˜‚ Amboi kemain kau ye . Pasal jodoh bagai. Dah study belum? K senyap! Aku rindu nak usik dia depan-depan sebenarnya πŸ˜‚ tak tahu laa~ Haih! Dia buat love ya Allah rindu sangat-sangat cara dia buat love πŸ˜” 

Tak lupa pula dengan kawan baru. Yey! Dapat geng sekepala. Sampai sekarang kami bersama. InshaAllah sampai bila-bila. Diorang cakap ''Lepas SPM nanti kita buka kedai burger . '' amboi diorang ni aku pun pakat kata 'yayayaya boleh-boleh tapi takkan kita nak pokai orang?'' kahkah diorang ni nak buat busines sendiri penat otak fikir. Uuuu.

Wey! Orang cuti sebagai calon SPM , study aku tak hadap laptop dan tab. Jadi, dengan niat murni kali ini. InshaAllah aku akan study untuk subjek yang lemah. Doakan niat murni ni. Jangan lupa kahkah. Harap tak terbengkalai laa~ Lepasni mungkin 2 3 hari akan update pastu hilang bagai chipsmore selepas dimakan. Hahahaha. 

Em, tetiba scroll down post dekat fb, terjumpa pasal 

Kemungkinan post ni sehari sebelum exam atau exam dah mula. ya! dia duduk tepi aku waktu exam dulu kahkah #missu


Post hari Ahad - 17/7/2016 sehari nak sekolah. Uhuk!



Waktu ni dia memang masih ada depan mata --' tapi tulah dia kata cemtu. sedih sis waktu tu, nak nangis. akhirnya, dekat rumah nangis muahaha!

Itu je aku mampu update waktu tu hahahaaha. yey! memang waktu first pendaftaran 'yey laki aku tengok form 3 lepas sama kelas aku' sapa je tak happy! kahkah! 

Done! Doakan!

Fihifzillah | TakBermaknaTakRinduKalauTakTegur