" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Chatbox Dah Ada Haha
Monday, November 21, 2016 | 11:32 PM | 2Comment

Assalamualaikum. 

Ter'scroll' satu post pasal chatbox tadi --' memang tak nak buat first tu .. Fikir punya fikir.. 

''Dah chatbox aku hilang beberapa hari ni. Cemna org nak menyinggah?'' Hahaha ayat kau pyqahh makaihh!. Aku pun ikut step by step . First memang agak blur *geleng kepala* Cuba banyak kali --' 

Alkisahnya tadi, chatbox dah baru --' patut la chatbox aku hilang selama nii rupanya upgrade baru .. Lahaii aku ketinggalan zaman sungguh. Kahkah.. Aku sebenarnya belum reti lagi nak guna chatbox baru ni . Dekat mana nak letak link blog. Dekat mana orang nak letak nama . n seangkatan dengannya laa. Sapa-sapa reti tuu Alhamdulilah. Hahaha. 


Jadi, cepat-cepat menyinggah . Siapa yang pertama memasuki ruang chatbox baru nii .. Hahaha. Dia rasmikan dulu.. Hahahaha. K done :D