" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





CountingDays
Wednesday, November 2, 2016 | 4:24 PM | 1Comment

Assalamualaikum

Banyak kali nak update bila bosan. Tapi hampa. Haha. Mood dan idea tak ada untuk mengupdate kehkeh. So, sis pun .. Hmmm. Apa nak jadi dengan aku .. Mana perginya mood aku dulu-dulu yang suka mengupadte siang dan malam terus hilang berlalu. Ngehgeh. 

Asyik melayan ask.fm je keje aku. Waktu cuti ni , aku ingat ada harapan question banyak masyukkk. rupanya tidakk.. aku lagi bosan. hadap novel pun bukan novel best. Tak sabar rasanya nak jumpa kawan oiiii . .

Aku nak move on, tapi sengsara.

InshaAllah malam ini tidak keberatkatan aku mencari idea untuk menulis .. Cehh.cehh. Nak blogwalking sangat tapi mood hancoorrr derkk. Hahaha. k chaw!