" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Macam mana nak guna chatbox design baru?
Tuesday, November 22, 2016 | 7:03 PM | 1Comment


Assalamualaikum. 

Meh tengok tajuk tu ? Okeyh gini caranya.. 



Korang click je yang macam orang tu .. Pastu letak laa link korang kat situ. Tak payah susah nak taip link korang. 

Ok? Kalau korang dah tekan enter . Link korang automatik jadi macam ni . 

Tu, macam yang biru tepi nama 'test' haa. gituu .. :)) 

So faham? Hahaha. Aku pun baru faham cara guna nii sebenarnya >< nanti admin blog akan tekan yang biru macam tepi 'test' tu hahaha. Jadi sesapa nak singgah kali ke dua. Ikut laa cara ini yee. Hahaha. 

Sekian.