" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Malu
Sunday, November 13, 2016 | 9:27 PM | 3Comment

Sapa-sapa punya gambar ni mohon maaf. Syeikh google bagi. haha

Assalamualaikum. 

Esok ( 14/11/2016) hingga Jumaat ( 18/11/2016) Hari terakhir persekolahan 2016. Bakal tamat pengajian aku di Tingkatan 4. K pengajian kau cik kak. sepakkang. Haha. Next year aku bakal calon SPM 2017. Ya Allah nervous tahap apa tapi tengok result. Alhamdulilah. Agak memuas hati lohh. P itulahh MATH & BI agak sukar untuk dikecapi. Meh nangis berjemaah.


*back to the title* 

Speaking semadi --' hahaha. 

Aku ni jenis tak tahu apa nak cakap. Nak kata berkawan yes aku berkawan. Last aku blushing sendiri .. kahkah.. Hari jumaat lepas --' ada karnival apa ntah tak ingat tapi pengisian di waktu pagi tersebut senamrobik. Aku bila dengar nama ''SENAMROBIK'' rasa lemah semangat. Biasalah senamrobik ni ada mengkangkang apa semua lompat lagi.. Aku jenis malu. Walaupun lelaki duk dekat depan. Kawan ajak senamrobik aku duk membatu dekat tepi tu . Hahaha. 

Tak senamrobik aku paling malu bila lelaki mengejut call aku. Itu aku lagi blushing terus. Tak pun muka aku rasa dah panas dan tangan dah mula bergetar-getar menaip. hahaha. Part tu aku paling malu bila lelaki call . Haih! Ada Aku Kesah lelaki nak call banyak kali nak dengar suara aku ke apa . Aku sanggup tekan 'MERAH' biar dia habis kredit ade aku kesah . Hahahahaha.. 


K itu lah hakikat diri ini. Bila ayat ni keluar ''aku suka kau'' ya Allah aku berdebar-debar n jantung aku berdegup kencang. Walaupun ayat itu pernah keluar in real life . Ahaks! N aku pun wow ~ Grr. hahaha. Aku jenis tak nak sakitkan hati siapa-siapa termasuk lelaki. Biar aku jujur apa semua. Cukup kita jujur jangan nak sembunyikan ? N tak nak buat orang ternanti-nanti jawapan .Hahaha.

K done! By the way! Aku tak sabar nak cuti. Aku nak borak dengan dia. Eh kantoi aku nanti. Harap jangan p lawat blog aku dah ( k dia ) hahahaha