" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Penat
Saturday, November 19, 2016 | 10:49 PM | 1Comment


Assalamualaikum. 

Alhamdulilah cuti pun dah bermula. Mula nak menternak lemak cuti ni? InshaAllah tak. Niat murni biar didahului pencapaian biar peringkat berperingkat sampai berjaya! Oyeah! Chaiyokk pyqah! Hahaha. Hari tu ada bincang dengan kawan nak bekerja cuti ni. Sebab sekolah orang lain belum cuti lagi. Hahaha. Nak kejar nak kumpul duit gaji sampai dapat beli phone kononnya nak guna cuti niii --' almaklumlaa. niat terbatas --' jadi gunalah laa tab berebut sekali pun. Hahaha. Biar jelahh! 

So, gambar di atas tu cem lawak tak? Aku rasa lawak sikit. Lidah dia panjang sangat. Haha. Nak tahu? Aku penat duk ngedit si 'templete' ni sebenarnya bukan apa. chatbox hilang , follower pun hilang *sila rujuk post sebelum ni* penat duk ngedit last-last tak menjadi. Hampa betul ngedit. Baik aku update sampai benda tu muncul macam biasa. Benci laa cenggini. 

Kalau blog update baru jangan lama-lama. Hahaha. Dah geram sangat ni sebenarnya. Tadi cuba nak letak chatbox. tapi hilang balik wargh!! rasa nak jeritt je hmpphhh. dah malam. Hahaha. Meh dengar lagu jiwang puas-puas. kahkah. 

Chaw! Maleemmmsss!!