" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Throwback | Party Class | Perpisahan
Monday, November 21, 2016 | 4:06 PM | 0Comment

Assalamualaikum. 

Yeah! Gambar party pun dah post dekat facebook. Sila jenguk. Sila like. Ya Allah pyqahh jangan bangga kahkah. Nak tahu? Dekat mana kami buat party? *berdahem sebentar* Nurul Afiqah nak berucap kahkah. 

Ok. Kami buat party dalam makmal sains. Rancangan pertama memang nak buat dekat class . Tapi, cikgu sains tetiba cakap aku tak berapa ingat la apa dia cakap 

''Cikgu nak bawa kamu orang masuk makmal isnin ni, siapa-siapa ada dvd sila bawa kita tengok movie'' 

So, ketua aku ni pun happy. Then cakap 

''Ok guys, kita buat party dalam makmal sains hari ini ni . '' 

Apa lagi semua 'bengang' la .. Tak pernah-pernah orang buat party dalam makmal sains. Budak Form 4 yang buat. Kami batch paling sporting kena marah buat muka tak tahu. Pastu buat lagi masalah. Haha. 

Next year, Say Hi too 2000 Say Bye 1999 hahahaha. Batch '00 akan SPM 90-an dah langsai habis. hahaha. 

So, aku pun nak kongsi gambar party di dalam makmal sains. Hahahaha.