" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Apa Cerita ?
Friday, December 23, 2016 | 11:15 PM | 0Comment



Assalamualaikum 

Mood semakin berkurang untuk menaip sekarang. Entah mungkin nak habis bulan 12 kot . dan bakal menjelma 2017 . yaAllah . kejap nya masa berlalu pergi huhu . tangisan tak berlagu diberikan hahaa.

Aku rasa, aku letak gambar diatas tuh ha . aku rasa nak hari jadi ke 17 org bagi aku sejambak coklat untuk tahun terakhir persekolahan . mesti buat sweet sikit-sikit . takkan tak ada kenangan untuk 2017 dah lah bakal pelajar SPM pastu bakal menghabis pelajaran sekolah menengah . yaAllah . tak mampu bayangkan hahaha .

Tajuk tak kena mengena dengan aku merepek . aku tak tahu tajuk apa aku nak letak sebab aku tak tahu tu aku main letak je tajuk asalkan ada tajuk . so pyqah senyap . hahaha. Jadi niat nak blogwalking malam ni . langsaikan sebelum 31/12 ni . sebab aku ni jenis pemalas nak update kahkah . 

Aku nak sangat-sangat suprise utk birthday 17 . bila teringat . 

''hmm . nak suprise mendanya . umur nak dekat mati . terbalik je 17 tu . huhu''

terus down . hahaha . k saya cuba blogwalking malam ini . yeah! so. isi chatbox saya sekarang dengan link blog anda yang betul dan tepat . jangan spam pulakk dahh  . hahaha