" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Bye November Hai December
Thursday, December 1, 2016 | 10:25 PM | 0Comment


Assalamualaikum

Cepat masa berlalu. Mak aih! rasa macam minggu lepas je cuti sekolah hahaha. Tidak mengapalah. sepantas lalu je masa. Huhu! Semalam tak ada mood langsung nak update blog bila tengok keadaan yang sakit tekak + suara dah hilang-hilang. Rasa macam 'wargh! first tyme aku sakit gini' k Alhamdulilah! :)

Rini dapat berita. 
Kawan tak dapat sekolah dengan aku tahun depan. Demi keluarga. Dia terpaksa transfer. Hm. Sedih weyh! Baru je masuk bulan 7 lepas terus transfer. Kenal bukan bertahun . Sedih dapat berita ni. belum lagi cerita dekat mak. urh! 

Baru tahun ni kenal dah nak pindah . Aku pun 'hm tak apalah, nak bantah diorang transfer aku bukan ada pertalian darah pun kahkah' 

Aku pun 

''Tak apa, setiap pertemuan akan ada perpisahan walaupun sementara.''

Tak apalah! 
Kau tak dapat buat study group untuk kami tahun depan tak apa, kita merancang awal-awal tapi perancangan Allah lebih baik daripada perancangan manusia kan? :) InshaAllah, kami takkan lupakan kau! Jauh mana pun kau, kami takkan lupa. Asalkan jangan lost contact tu je la harapan aku! Asalkan kau jangan berubah dekat sekolah baru. Sedih sebenarnya dapat text dari kau~ Hm! Xmampu nak terima. Demi family kau anak sulong nak buat macam mana kan? huhu. Xder dah tempat aku cari gaduh lepas ni . yaAllah, xdapat imagine . Huhu!

Bye kawan! Fihifzillah. Jumpa lepas SPM~ Hm.