" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Kotak Komen Aku Hilang Atau Tak Nampak ?
Friday, December 30, 2016 | 11:39 PM | 1Comment

Assalamualaikum 

Counting days for back to school oyeah! Tahzhabarr beta ingin melihat kegemukkan orang cuti ini . Beta punya diri berisi habis cuti ini . Ehh sebelum beta lupa . Sila angkat tinggi-tinggi calon SPM tahun depan . Maaf sini bukan kelas ye Cik Afiqah ! zZz . 

Sebenarnya aku nak langsaikan hutang dekat blog . Weyh! Hutang apa kau buat dekat blog ni ? hm . Hahaha . Langsaikan entry-entry yang berkurun lama aku dah update tetapi masih didalam 'draft' harap maklum . kekadang rajin menaip kekadang yaAllah susah nak buka . Haha . Sebelum 31/12 aku dah langsaikan hahahaha cewah . 

TENGOK TAJUK πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Seringkali menerima satu surat cinta dari chatbox lama atau baru . Pasal komen blog aku mana ? Memang tak ada tempat komen ? hahaha



Ada nampak warna merah tu ? 
Haa disitu la tempat komen . maybe ada orang tak nampak kot . tak tahu la . 

Kalau rajin nanti tukar design blog sempena tahun baru . tengok la ye :') rajin tukar . rajin tak . hahaha 

Itu sahaja . Sila campak link anda . Banyak dekat chatbox tak campak link blog . Saya tak tahu cemna nak cari korang. Hahahaha