" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Selamat Tinggal | Sahabat | PDHSS
Thursday, December 29, 2016 | 3:45 PM | 0Comment


Assalamualaikum . 

4 hari lagi bakal ke tahun baru . Move on ke tidak terpulang kepada empunya dirilah . Nak buat macam mana en ? Cepat masa berlalu . Sudah-sudah lahh merepek tu pyqah oii . Haha . Pepagi bangun hanya untuk update blog dan blogwalking . Kali ni aku nak sambung part berapa entah . Click link dibawah. 



Kami hanya dipertemukan dalam jangka masa 3 bulan setengah sebenarnya empat bulan . Disebabkan dia bercuti lebih awal seminggu dari kami terpaksa ikut arahan mak dia . Alhamdulilah . Pihak sekolah lepaskan dia balik ke pangkuan mak dia . Dia pernah janji nak ajar kami english sebab kami ni broken english . Aku pun tak pernah menaip 1 page lagi berbahasa english dekat blog . Tu pun hanya copy/paste . jangan harap aku nak perah jus lemon fikir ayat ni . ntah-ntah habis hancur bi aku . haha 

Berbalik kepada cerita .
Memori memang banyak . Sampai laptop aku full dengan memori jalan sambil menghirup udara segar di kawasan mukah . astaghfirullah pyqah . aku hempuk juga kau . menghirup udara segar di pagi hari yeah babeh! Haha . Laptop aku ni juga tak ada photoscape nak edit gambar . makaih . Aku pun buntu tak tau nak edit cemna. 

Dengan senang lenangnya . Aku akan post 2 3 pic kami pernah pergi haha . Cewah . Aku tak berapa ingat tarikh sebab banyak kali transfer gambar dari pendrive masuk laptop . habis shortcut benda alah tu . Nasib gambar tak hilang . Aku jenis kalau nampak shortcut panik namateyy macam nampak orang accident depan mata hambekk kau . Hahaa


Aku suruh dia jadi cemni. hahaha .
16/10/2016 - Hbis kem ;')

Ramah tamah AidilFitri 
tak ingat tarikh ke berapa . but ni terakhir :')

Outing last kot . Lupa dah hahaha . ehh bukan-bukan hahaha.
Ni outing ada benda entah nak dituju kami waktu tu . hahaha

First kem :) uuu . 

Waktu pergi sekolah petang . hahaha . nak ambil barang apa entah lupa hahaha

Ini sahaja yang mampu dikongsikan

Salam Perpisahan :') 

Fihifzillah . GoodLuckForSPM haha