" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





JANUARI
Saturday, January 28, 2017 | 3:30 PM | 0Comment



Assalamualaikum .

Hari ni saja buat otak tak buat homework sebab dari khamis hingga hari ini aku memang buat homework . bangun tidur 

''homework apa lagi belum siap?'' 

bila bangun tidur tak habis-habis fikir homework . macam sekolah buka hari tersebut . cehah . aku sebenarnya tak ada idea sangat nak taip menaip . rindu itu sentiasa terhadap blog untuk meluah isi hati . hahaha .

Hari bila entah aku terscroll entry-entry yang lepas . Tanpa diduga dari bulan 1/2016 aku banyak cerita pasal 'dia' yaAllah , tetiba rindu dia yang jauh dimata . tidak mengapalah . asalkan hati kekal setia . ok pyqah tak payah nak beri harapan setinggi gunung kau .

Sekarang dah januari . Januari pun bakal ke penghujung . 6 bulan dah :') InshaAllah aku sentiasa kuat tempuhi dugaan . Bukan senang nak lupakan segala-gala memori . Bila teringatkan kembali rasa nak menangis . Tapi , aku tak nak lah jadi penangis setia sebab 'dia' pernah kata

''pikachu stay strong''

tu pun beberapa hari dia dah fly :) dia suka ejek aku 'gemok' hakalah dia dulu tu tak pernah gemok ka ? hahaha ! aku hempuk juga dia sekarang . Hahaha ! Aku rasa nak tengok dia face to face . rindu nak usik dia . chat je tiap minggu cem membosankan . kekadang busy aku pun malas nak on macam sekarang . Hahaha


Aku tak nak lah cerita hal dia pepanjang ni sebenarnya . Bukan apa takut aku 'kantoi' dia stalk ke apa . aku pun pernah bagi link blog ni dekat dia . tapi entry tu 'khas' untuk dia . sekarang masih draft :') nak baca ? comment laa ! tak pun sila chat dekat fb / ask / ig ! InshaAllah aku pertimbangkan . Hahaha .


Idea tak ada idea tak ada . 


Cuti CNY ni aku penuhkan hari-hari aku dengan homework . sekarang tinggal 3 homework yang bakal disiapkan tak tahu bila . Aku pun tak nak stress sangat . Jadi petang ni aku update . Kalau berkesempatan aku blogwalking la blog orang.

Aku punya blog semakin jarang di blogwalking , follower 294 tapi yang tengok entry tak serupa follower ramai . kahkah ! tidak mengapa . penulisan dalam blog ini akan dipertingkatkan sikit demi sikit . pelbagai kisah mampu ku ungkapkan .

Dari segi cinta ,
Dari segi perkataan,
Dari segi perasaan,

Cewah! Pyqah! melebih ! hahahaha 

InshaAllah ! Mudah-mudahan rezeki berpihak pada diri ini . InshaAllah . Target ----- untuk SPM :') Biar sendiri simpan hehe !


AKU NAK MASUK IPG ! AKU NAK MASUK IPG ! HAHAHAHAHA ! BERANGAN APAKAH AKU SEKARANG !


Chaw lu . 
Leklek . Singgah itu sentiasa . 
Campak link blog sekarang ! Singgah ramai-ramai . Jom ah !


Sekian Catatan Peristiwa di tahun baru cina 
nrlaqh
28012017