" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





#YJH - YASMIN J HUNWICK
Friday, February 24, 2017 | 10:46 AM | 0Comment


Assalamualaikum . 

Sekian lama tidak menaip. Cehah ! Rasa macam berhabuk dah blog ni . muahaha ! Sebenarnya 2 hari lepas [ 22/2/2017] Birthday Arwah Yasmin J Hunwick yang ke-22 . few! Cantik tarikh lahir , cantik juga umurnya . Tapi, Allah terlebih sayangkan dia. Dia pergi meninggalkan keluarga, kawan-kawan dan orang-orang yang dia sayang pada 3/June/2012 ketika berusia 17 tahun dalam suatu kemalangan yang merangut dirinya dan dua orang lagi kawannya. 

Selebih lanjut sila click link ini Detik-Detik Terakhir 


Aku pun ada update pasal arwah beberapa tahun lepas . 

YJH_2014 walaupun gambar banyak hilang, korang boleh lah search dekat google banyak gambar arwah.

YJH_2015 dekat sini aku ada letak link dia main piano.

Tahun 2017, 
Terdetik sekali lagi nak update untuk ulang tahun dia ke-22. Ikut perkembangkan, kubur arwah dah tak guna batu nesan lagi. Tapi family dia tahu mana satu pusara arwah . Dan sekarang penulis Syimir akan membuat novel LY2 ( Love Yasmin 2 ) . Doakan permudahkan urusan dia nak buat novel tu.

Aku entah bila nak dapat novel LY1 . hahaha ! tunggu rezeki tunggu rezeki jatuh dulu. Hekhek !

Ada pertanyaan atau sebarang soalan ingin diajukan. Boleh ajukan. 

Page FB Territory Yasmin J Hunwick memang tak berupdate dah. Doakan keluarga mereka kuat ya :')

Blog Arwah pun masih lagi aktif tapi lama tak berupdate. Korang boleh la baca-baca kisah sebelum dan selepas dia pergi :') 


Kalau rasa nak direct pertanyaan kepada family dia. Ni fb ibu dia. 



Sekian. 

Semoga dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama-sama orang beriman. Doa sering mengiringi perjalananmu di sana . 

AllahumaAamiin.