" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Do you have boyfriend?
Tuesday, March 21, 2017 | 7:50 PM | 0Comment


ASSALAMUALAIKUM

Semalam update pasal nama aku yang penuh dekat search keywords. Tadi check ''nurul afiqah jullkanaine'' bertambah nombornya. Dari nombor 3 ke nombor 6. Jadi, aku abaikan. Aku pun tak tahu apa semua ni. Kenapa nama aku tetiba jadi dekat situ. Haha. 

Aku rindu nak menaip seperti dulu. Walaupun merapu ke apa. Lantaklah ! Hasil tulisan akan di novelkan sebagai kenang kenangan untuk yang tidak membaca. Hahaha ! Angan kau fiqah hui. aku hempuk gak ah !.

Kali ni . 

Aku bercerita pasal boyfriend pula. Ada yang nak join sekaki update pasal boyfriend. Hoho. By the way, gambar atas tu aku ambil dari google image. maybe orang buat doodle ke apa memang dak-dak blogger. So, aku mohon pinjam untuk entry kali ini. yaya ! Haha. 

''DO YOU HAVE BOYFRIEND?''

Back to normal word! Haha. 

Sebenarnya aku memang tak ada ''boyfriend'' yang sering dipertikaikan cehh ! dipertikaikan --' sudah ! aku hanya ada perasaan dekat ''someone'' ~ i do not know to explain lebih panjang why i still love someone . muahaha ! k aku tetiba. yaya ! memang aku ngaku aku tak ada boyfriend.

Mungkin. 
Mungkin.

Orang tengok post di IG dan IG story semacam mempunyai buah hati pengarang jantung. maybe aku terlebih 'overthinking' tentang hal ini. Maaflah ! Hati perempuan. Hati manusia yang segumpal darah merah yang mempunyai 10001 rasa. ADABI. hikhik. gurau-gurau. 

Leklek . 

Cuti 1 weeks bro/sis. Bosan. Cehah kemain aku minta cuti awal. the last aku pulak boring yang amat . hahaha. mohon clash ! haha. k pasal 'someone' tu . aku tak update panjang-panjang. biarlah hati ini yang tahu semua perkara. 

Dah banyak sangat pendamkan , aku terpaksa lepaskan dimana-mana account yang tiada 'someone' itu follow . muahaha ! kekadang aku terlebih fikir diri dia. hingga aku lupa bahawa diri ini layak memiliki yang lebih baik.

Aku ulang

'' I DO NOT KNOW HOW TO EXPLAIN ABOUT MY FEEL WITH SOMEONE''

k speaking jap ! Weyh! tetiba minat english . tak pasal-pasal entry seterusnya aku buat english dari atas sampai bawah. yang blogwalking tu pun 

''MENDE BUDAK NI MEREPEK! SATU AYAT AKU TAK FAHAM''

Ok. sesama belajar. 

K malas update panjang lebar. any question u can contact me or pm . tu emeil disediakan kalau nak emeil. nak yang lebih baik , p ig ( pm ) , p fb ( chat ) . haha.

baibaiii