" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Lazada Birthday Blogger Contest
Wednesday, March 22, 2017 | 5:28 PM | 1Comment


ASSALAMUALAIKUM

Lama dah aku perati benda ni. ''LAZADA BIRTHDAY  BLOGGER CONTEST'' banyak orang update. Haha. Aku join kali ni walaupun malas cehaha. Sebelum aku membebel panjang menjawab soalan dari LAZADA. 

HAPPY BIRTHDAY LAZADA yang Ke-5 . wooo ! Semoga terus maju dipersada MALAYSIA. cehah ayat.



1. APA YANG AKU SUKA DENGAN LAZADA?

Perempuan suka shopping. Bila tengok harga runtuh phew! terus rasa nak beli. Haha. By the way, aku suka lazada ni sebab dia shopping secara atas talian. Tak payah bertungkus lumus membuang masa nak keluar beli . Kalau kita dah sibuk dengan semua benda rasa malas nak keluar bawa troli heret ke hulu ke hilir. Haha. k merepek! Jadi, adanya Lazada mak ayah , anak-anak , abang-abang , kakak , kakak dapat apa yang di impikan. hoho ! Satu lagi aku suka tentang Lazada ni , dia ada barang yang tidak terdapat di luar. Hanya dalam lazada je. 

2. 3 PILIHAN BARANGAN DARI LAZADA

3 barang k. memang cukup. Haha. Jom tengok apa yang aku inginkan selama ini jyeah! 


Aku suka beg macam ni dan warna hitam, senang nak masuk macam-macam barangan. Perempuan beg penuh dengan pelbagai barang haha. Warna hitam untuk aku lebih menarik perhatian. Sebab kalau pakai warna lain tak tau nak matching dengan handbag digunakan. hahaha.

SAMSUNG . Pilihan hati. Besar + lebar. Jari aku gemuk sangat. Kalau aku guna yang kecik . yaAllah nakmatii typo --' type slow-slow. hahaha.

Yeah ! Kasut. Aku suka kasut. Kalau aku berjalan jauh atau outing jalan kaki , aku lah orang tak suka guna selipar or anything yang terbuka tengok jari kaki ke apa. Sebab aku suka tertutup. Kalau guna selipar , kaki aku cepat terluka. sedih sehh!

3. PENDAPAT SAYA UNTUK MENINGKATKAN LAGI LAZADA

Aku tak pernah lagi membeli-belah dekat LAZADA. Dengan khabar dan cerita-cerita orang yang pernah beli , harga dia berpatutan. Dan boleh dimiliki. Jadi, semoga lazada meningkatkan nama , barang-barangan yang lebih menarik . Dan semua boleh memilikinya Kekalkan kecemerlangan LAZADA dimata dunia. Hehe.

4. UCAPAN SEMPENA BIRTHDAY LAZADA

Ucapan dia,

HAPPY BIRTHDAY LAZADA, semoga terus berada di pasaran selama-lamanya. Dan menjadi pilihan utama rakyat-rakyat Malaysia. Semoga maju bersama-sama diskaun yang diberikan. 


Sekian. HAPPY BIRTHDAY LAZADA ! :) Masih ada masa untuk join contest lazada ini. Sila-sila. Memeriahkan lagi yeah !.