" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Merindui ~ Haha
Monday, April 24, 2017 | 12:28 PM | 0Comment

Assalamualaikum 

Sekian lama juga menyepi tanpa khabar berita indah dan aman dari blog ni . Selalu jadi pemerhati dalam diam entah ada tak yang perasan kehadiran aku duk tukar-tukar gambar dekat blog. Aku teringat something bila tak update ni . 

Bukan tak nak update , masalahnya aku tak ada idea malah aku pun selalu online bila-bila masa baca itu ini . so ranking untuk blog semakin menurun . aku pun rasa malas nak naikkan tunggu habis SPM je lah . hahaha

Sekarang aku update apa aku rasa nak . hahaha , ni pun tak ada idea nak update apa rindu sangat-sangat dengan blog . meh la tolong naik review blog ni . hahahaha . entah pape aku ngarut dalam ni . 

So , inshaAllah , tepat 3/5 mungkin dah mula exam . bagi pelajar sastera laa . aku pun dah dapat kerja kursus seni . mohon doa mudah-mudahan PSV ( seni ) aku dapat A dalam SPM . bukan senang sebenarnya . huhu . kena harungi . 

Just target 5A 2C untuk fly to IPG ! fly to Jordan tunggu aku kumpul duit banyak-banyak . wahai myraniss aku tak lupa kata semangat nak pergi Jordan . hahahaha ! meh ah meh . focus study . mana tau kau jejak dulu jordan then kau ajak aku stay jordan sekali . kehkeh ! #angan-angan . 


Mohon doa . InshaAllah . aku yakin boleh , kalau Malaysia boleh menang . Aku pun boleh berjaya . kan ? haa . 

Fihifzillah ! Wait-wait-wait . Jom menyinggah campak link blog . haha