" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





1 Year | Friendship goals | PDHSS
Monday, July 31, 2017 | 4:00 PM | 2Comment


Assalamaualaikum hye back. Lama tak update blog bukan nak tinggalkan blog dah cuma mood nak typekan satu entry ni memakan masa bagi orang seperti saya . ceh. hari ini merupakan hari terakhir dalam bulan 7 . pergh kejap dah masuk bulan 8 . kecap lagi trial nak dekat huhu . 

sebenarnya entry ni di draft 20/7 lepas kerana banyak kekangan idea memang ada tapi itulah mood malas nak type semua ni hahaha. sampai sekarang baru nak muncul balik nak update sampai habis takut tak berkesempatan bila trial nak dekat nanti. 

hahaha

Alhamdulilah dah setahun kami bina nama PDHSS naik turun susah senang gaduh ego bagai , menangis bagai . hikmah dalam friendship. Tahun ni memang berempat bukan berlima dah . sekarang dah transfer waktu form 4 haha . masyaAllah i miss u sis . jumpa raya lepas . tu pun kejap . im still waiting for your selepas spm konvoi g mukah haha . 

ya jak pkey ku taip tek . klak free ku sambung part 2 k . huhu i dont have a idea to type .peww!