" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Teacher to be | Tak lari melakukan dosa | Insan biasa | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





EXCITED + TURN 17 | UiTM Kampus Mukah
Sunday, August 13, 2017 | 12:14 PM | 0Comment


Assalamualaikum. hello i'm back again yezaaa ! free memalam ni best menaip sebab hari pun hujan banyak idea keluar ni. hahaha. so, pada 17/08 nanti semua pelajar tingkatan 5 akan bertolak ke uitm mengambil masa 15 minit atau lebih tak pasti guna bas . hahaha .

Ada kem kecemerlangan masyaAllah . anyone give me present for my befday ? kahkah ! Alhamdulilah , tahun lepas kawan campak aku dengan tepung + pengilat yang membuatkan saya allergic bagai nak rak cehh allergiiiiiiccc deehh! Tahun ni orang campak aku dekat tasik Uitm kahkah ! tipu je tuhh . Orang campak aku pergi Uitm. pergh . 

Rezeki dan takdir . Tapi kali ini rindu sehh dengan someone . lama tak sembang dengan dia . kalau sembang pun aku pun tak tau nak sembang apa . haha befday someone 13 hari selepas aku kahkah ! aku ada wish . tak reply dulu kahkah . matilanakk tahun ni tak tau laa nak wish ke tak . malas takut krik-krik . but my heart always u ! kahkah. percaya atau tidak ? berserah kepada takdir . kahkah . 


Ok sekian saya membebel disini kerana saya telah kekurangan idea kahkah ! 


Wish jangan lupa muahaha !. 

#AfiqahTurn17
#1708
#twin
#kemkecemerlangSPM2017
#UiTM