" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


STPM 2019 | 18 |Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Ya Rabbi Yassir Wala Tu'assir | Trial | 1 month left
Monday, September 4, 2017 | 8:27 PM | 5Comment



Assalamualaikum hey hey ! 

7/9 bermula ujian kertas 3 untuk sejarah. Bahan pun belum cari atas sebab terlupa untuk salin tajuk umum dia waktu ke sekolah hari tu. Main lalu je macam apa entah. Maka, untuk seketika ini, aku akan berhenti untuk menulis atau update blog sampai bila ? jangan tanya lah, hahaha aku tak pasti sangat huhu. 


Lepasni mungkin jarang dah nak update. Kita perlu hormati masa selama 1 bulan ini untuk bersama-sama guru dan rakan-rakan. Oyeah ! Sebenarnya 2 bulan left but tidak bagi saya. bulan 11 adalah waktu espiyemm bermula . September - Oktober ( 1 month left ) grr. Allahu terasa debaran ini. 


Tak ku sangka bakal graduate untuk form 5 hahaha . bulan 10 nanti 1 minggu sebelum spm bermula T_T weyh! apa ini , aku nak tinggalkan semua payah . maka aku cuba ciptakan semua kenangan yang ada sekarang ini untuk selama-lamanya. Lepasni bawa haluan masing-masing entah ke mana harus di tuju oleh diri . be positive ! 


Maka, 

Mohon doa kalian untuk diri saya dan pelajar-pelajar yang bakal menduduki UPSR,PT3,SPM,STPM n lain-lain ujian. Mohon doa, di permudahkan segala urusan walaupun tidak mengenali lebih dekat siapa diri ini . huhu. 

Ampun maaf, jika terkasar bahasa, terkecil hati, banyak gurau kasar ka apa aku mohon maaf sangat-sangat mudahan-mudahan Allah permudahkan segala urusan kita hari ini dan seterusnya . 

InshaAllah AllahumaAamiin 

#SPM7A
#Trialaroundthecorner
#SPMbelumgameover
#thanksforeverything!