" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


SPM 2017 | Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Sementara | Pergi Luu
Saturday, February 3, 2018 | 12:15 PM | 2Comment

Hey hey. 
Assalamualaikum. Mulai rindu dengan blog semenjak menyepi beberapa bulan ini. Heh! Memang aku nak menyepi. HAHAHA. 

Sebenarnya, plan nak buka blog pada 1/2 disebabkan masalah WiFi aku selalu guna buat hal. Maka hari ini aku cuba update lepastu belah jap sampai WiFi tu muncul balik. Rindu betul HAHA
.

Next week dah beli NO PIN untuk isi UPU. Result SPM keluar punya heboh entah bila tarikh keluar. Ada yang kata

28/2. Lagi,
9/3. Lagi,
18/3 Lagi,
28/3 

4 tarikh berbeza punya la hal haiyooO! Aku cakap kat diri ''aku malas ambil tahu hal result tu biar aku yg berlemak ni kurus'' 


sekarang aku gemuk! HAHAHA menternak lemak je keje. so? hewhew doublechin. lemak macam tayar lori (eheheheheh) the end, maaf andai yang follow blog ini minta followback atau blogwalking. Aku akan buka kali ke 2 blog bila ada wifi yg aku selalu guna.. 

Line slow aku takdapat nak letak gambar.. 

Fihifzillah uolls! Miss u muehehe!