" F l o w e r "

NRLAQH STORY

Hai Welcome Here


STPM 2019 | 18 |Takkan pernah lari dari melakukan kesilapan | Emeil : nurulafiqah1708@gmail.com





Ehem!
Sunday, April 8, 2018 | 10:35 PM | 0Comment

Assalamualaikum. Hii. 

Alhamdulilah. Walaupun guna hotspot lembab sikit. Huhu. Demi rindu blog aku update sebelum sambung belajar. Aku tunggu wifi free tak berkunjung tiba masyaallah. Perati blog sekarang. Bersarang labah-labah. Bersarang semut. Kawan aku cakap 'bila nak update? tak rindu blog?' 

Ofkos, rindu babe :( please kasi aku wifi free untuk taip blog sebelum sambung belajo. Hahaha. Okeyh. Soalan bakal diajukan sepanjang kehilangan. Blog aku pun dah kucar-kacir. Gambar hilang. Semualah. Haha. 

1. Result SPM dapat berapa?

Alhamdulilah. Syukur kehadrat Ilahi. Aku lulus penuh. dapat 5 subjek credit. Yang lain atas bawah pagar. Alhamdulilah takda gred 'G'

2. Plan selepas result?

InshaAllah. Tunggu keputusan UPU + Tawaran Form 6. Dan bakal sambung ke Form 6 pada awal atau before fasting rasanya IDK, mohon doa. 

Dan aku pun tak tahu nak tanya soalan apa. Mohon ke FB guys. Bila rindu kahkah! HAHAHA. tak tak tak perlu cari saya. Saya terlalu pemalu orang nya muehehe!

Erm. Siapa yang chatbox tak singgah bagai tu maaf sesangat tau. Nanti line elok ke apa. Aku nak update blog. But design blog aku masih kekalkan. Aku malas nak tukar. Nanti dah busy ada ke nak update? Ntah-ntah aku update life form 6 lol. HAHAHA..


See you Soon. 
Xoxo HAHAHAHA.

#gmbr xda HAHA